Vy över hamnkanalen med båtar förtöjda på båda sidor

Permanenta båtplatser

Vadstena erbjuder många möjligheter för dig som är båtintresserad. Här har vi framförallt samlat information för dig som önskar hyra en permanent båtplats. Är du besökare hittar du en länk till information om vår gästhamn här.

Permanenta båtplatser och service

Det finns totalt cirka 400 båtplatser för permanent uthyrning. Dessa fördelas på fyra hamnar; hamnkanalen, Naddöviken inre, Naddöviken yttre samt strandpromenaden. Av dessa är 20 stycken gästhamnsplatser med el, placerade i hamnkanalen. Det finns ytterligare 6 platser i hamnkanalen som har tillgång till el.

Båtplatserna är indelade efter bredden på platserna; 2,5 m, 3 m, 3,5 m, 4 m, 4,5 m, 5 m, kajplats samt plats i hamnkanalen. Längst in i hamnkanalen, innan fällbron, finns det en båtmack med betalautomat, möjlighet att fylla på dricksvatten och även att tömma septiktanken.

Här kan du se aktuell taxa

Permanenta båtplatser

Är du intresserad av båtplats i Vadstena? Mejla till batplats@vadstena.se  eller ring 010-234 70 00. Är du intresserad av båtplats i inre hamnen i Borghamn? Kontakta Borghamns Fiskareförening eller Handlar’n genom att ringa 073 332 80 03.