Om webbplatsen

www.vadstena.se är Vadstena kommuns officiella webbplats. Här finns information om kommunens service, verksamheter och ansvarsområden.

Så här navigerar du på vadstena.se

För att hitta den information du söker väljer du ett av de huvudområden som finns i huvudmenyn i sidhuvudet. Inne på sidorna öppnas menyer med fler val inom respektive område.

Klicka på flernivålänkar och undersidor i menyn, klicka i huvudmenyn i sidhuvudet, klicka på “brödsmulorna” på respektive sida eller klicka på “Bakåt” eller “Framåt” i menyraden på din webbläsare.

Tillbaka till förstasidan

Du kan alltid komma tillbaka till startsidan genom att klicka på kommunens logotyp i sidhuvudet.

Nödvändiga program

För att kunna ta del av viss information på webbplatsen, t.ex. protokoll, behöver du ha en pdf-läsare installerat på din dator. Det finns flera olika typer av pdf-läsare, här finns länkar till några av de vanligaste:
Adobe Reader
www.pdfreaders.org (lista på flera pdf-läsare)

Utskrifter

Klicka på “skriv ut”-symbolen som finns över rubriken på varje sida. En ny utskriftsanpassad sida skapas.

Publiceringssystem

Vadstena kommuns webbplats är skapad med webbpubliceringsverktyget WordPress och byggd utifrån ett WordPress-ramverk som Helsingborgs stad tog initiativ till under 2017 och som nu används av flera kommuner runt om i landet.

Webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare som har stöd för moderna standarder.  Äldre webbläsare visar samma innehåll, men kan visa webbsidedesignen annorlunda.