Balett

Kulturskolan

Till alla danselever!

Från och med vecka 5 kommer kulturskolans dansverksamhet tillfälligt att flytta till Rödtornet, detta på grund av att det är för kallt i Birgittasalen för tillfället.

Undervisningen kommer att vara på nedre plan och det är i foajén barnen hänger av sig sina ytterkläder.

Då foajén inte är så stor, och det är många barn som kommer cirkulera, så ber vi att de föräldrar som vill vänta kvar under lektionen väntar en trappa upp där det finns sköna soffor att sitta i.

Det finns även toaletter på övervåningen om så behövs, vi önskar dock att barnen kommer med påfyllda vattenflaskor så springet och skaderisken minskar i trapporna.

Det pågår även annan verksamhet i huset så föräldrar och syskon som väntar ber vi att tänka på att hålla ner ljudvolymen för att det ska bli så bra som möjligt för alla.

Detta är en tillfällig lösning och vi hoppas på att vi snart kan vara tillbaka i Birgittasalen.

 

 

 

 

På kulturskolan i Vadstena har du som bor i Vadstena kommun möjlighet att lära dig spela ett instrument, ägna dig åt dans, knyppling eller bildskapande. Vi har aktiviteter för olika åldrar, från förskolan till och med gymnasiet.

Följande inriktningar finns inom kulturskolan

  • Spela intrument eller sjunga
  • Bild & form
  • Dans
  • Ljud & ljus-teknik
  • Knyppling (mer info kommer)

Åldrar

De olika aktiviteterna vänder sig till olika åldrar, från 4 år tills man slutar gymnasiet. Se under respektive inriktning.

Föräldrar

Som förälder kan du vara med och stötta verksamheten på olika sätt. Du får gärna vara med och spela i någon av våra orkestrar!

Kontakt

Kulturskolan
Telefon expedition: 0143-152 09
Besöksadress:
Borgmästargatan, Petrus Magni skola
Skicka e-post till Kulturskolan

Maria Jönsson
Verksamhetschef
Telefon: 0143-150 30
Skicka e-post till Maria Jönsson