Bemanningsenheten

Bemanningsenheten har i uppdrag att rekrytera samt tillsätta vakansbeställningar och vikariat vid akut och planerad frånvaro. Vi arbetar dels med bemanning av befintliga vikarier till våra verksamheter och dels med nyrekrytering av undersköterskor och vårdbiträden.

Bemanningsenheten tillsätter vikarier till alla verksamheter inom:

  • Äldrevård
  • Hemtjänst
  • Arbete med personer med LSS–insatser
  • Kommunpsykiatri
  • Barnomsorg och skolverksamhet.

Är du intresserad av att jobba som timvikarie, håll utkik efter våra annonser. Se  lediga jobb.

Timvikariat

Att jobba som timvikarie innebär att du inte har en fast arbetsplats. Du arbetar där ordinarie personal är frånvarande. Frånvaro kan bero på sjukdom, semester, vård av barn eller liknande. Arbetstiderna är olika. Det kan vara några timmar per dag, hel dag, kväll, natt eller längre period enligt schema.

Vi arbetar i bokningssystemet TimeCare Pool. Som timavlönad vikarie anger du själv när du har möjlighet att arbeta. Vi kommer överens med dig vilka arbetsplatser som är aktuella utifrån verksamheternas behov, din kompetens samt dina önskemål. Bemanningsenheten matchar inkomna beställningar med tillgängliga vikarier för aktuell arbetsplats. Arbetstiderna bestäms ofta med kort framförhållning.

Kvalifikationer

Vi är stolta över att erbjuda Sveriges viktigaste jobb. Som anställd på Bemanningsenheten kommer du att ta en roll som på riktigt gör skillnad i en annan människas liv.

Vi söker dig som är ansvarsfull, har en positiv inställning och har ett gott bemötande såväl mot brukare som kollegor. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor och ha brukarens bästa i fokus. Du bör vara flexibel och kunna ta egna initiativ.
Du bör ha goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift samt datorvana.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och eventuellt utbildning inom vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inom vissa enheter är körkort ett krav samt att man kan cykla.

Tänk på det här

Den som erbjuds anställning är skyldig att uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställningen kan påbörjas. Länk finns under fliken: LÄNKAR/Polisen.se. Beställ ditt utdrag från Belastningsregistret redan när du skickar in din ansökan om arbete.

Vi vill även att du som söker lämnar aktuella referenser samt korrekta kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress).

Alla ansökningar om arbete sker via länkarna på sidan för lediga jobb. Ansökningar som kommer via mail till Bemanningsenheten behandlas ej.

Arbetsgivarintyg

Vill du som jobbat hos oss beställa ett arbetsgivarintyg, så gör du det via länken nedan.