Starta nytt företag

Att starta ett företag är ett stort steg. Det finns mycket att tänka på vare sig du har erfarenhet av att driva företag eller är helt ny i branschen.

I Vadstena vill vi se så många nya, framgångsrika företag som möjligt, och samarbetar därför med NyföretagarCentrum Västra Östergötland och andra företagsstödjande organisationer.

Funderar du på att starta eller har du nyligen startat eget företag? Välkommen till NyföretagarCentrum Västra Östergötland!

På NyföretagarCentrum Västra Östergötland kan du som funderar på att starta eller nyligen har startat eget företag få kostnadsfri och konfidentiell rådgivning. Du får träffa en kunnig rådgivare – som själv är företagare – för att diskutera din affärsidé, utveckla din affärsplan och få svar på dina frågor kring företagande.

NyföretagarCentrum erbjuder också mentorprogram till nystartade företagare samt olika typer av seminarium och aktiviteter riktade till dig som startar eget. Via NyföretagarCentrum får du också information om lokala och regionala nätverk och möjlighet att inspireras och nätverka med andra företagare.

NyföretagarCentrums hemsida hittar du mer information och där bokar du också in dig till rådgivning och seminarier.

Nyföretagarcentrums verksamhetsområde omfattar Boxholm, Motala, Vadstena och Ödeshög.

Boka tid

Boka tid på Nyföretagarcentrums webbplats. Under fliken “Boka rådgivning och aktiviteter” ser du lediga rådgivningstider. Där kan du också boka in dig på seminarier och aktiviteter.

Nyföretagarcentrum logga