Tre anställda i Fritidsbodens lokaler

Susanne Karlsson, Marcus Stals och Lisa Johansson hoppas att många tar tillfället att titta in till Fritidsboden.

Fritidsboden håller invigning – möjlighet att se verksamheten

Verksamheten smygstartade i höstas. Nu finns möjlighet att titta närmare på Fritidsboden, när det på torsdag och fredag bjuds in till officiell invigning.

Utmed en vägg finns slalomskidor, strax intill pjäxor, här finns fiskeredskap, tennisracketar, men också musikinstrument och mängder av andra prylar. Fritidsboden slog upp dörrarna i höstas och sedan dess har människor haft möjlighet att skänka prylar. Dessa lånas sedan ut till Vadstenabor som kanske inte vill eller kan köpa nytt, eller som vill prova på någon särskilt fritidssysselsättning.

Nu vill VIA, som driver Fritidsboden, få fler att upptäcka verksamheten. De bjuder in till invigning vid två tillfällen:
Torsdag den 1 februari, 12:30-14:30
Fredag den 2 februari, 10:00-12:00

Invigningen är öppen för alla. Det finns möjlighet att titta runt, ställa frågor och – förstås – lämna in fritidsprylar.

– Vi hoppas att intresset är stort och att många ser detta som en möjlighet att testa nya aktiviteter utan att behöva köpa utrustningen, säger Lisa Johansson på VIA.

– Vi hoppas också att allmänheten fortsätter att lämna in saker, så vi kan utveckla verksamheten vidare.

Fritidsboden finns hos VIA på Ingegärd Knutsdotters väg 1.
Den som vill lämna in prylar ombeds att kontakta verksamheten först, så att det säkert finns någon på plats. Det finns också möjlighet att få saker upphämtade.


Fritidsboden – kontaktuppgifter:
Telefon 010-234 71 02
E-post  via@vadstena.se