Tårta från Cafét

Under 50-årsjubileumet bjöds boende och personal prinsesstårta, kaffe och dansbandsmusik.

Wasagården firade 50 år

Tisdagen den 16:e november, uppmärksammades att Wasagården, ett av kommunens särskilda boenden, fyller 50 år.

Jubileumet firades med underhållning av Maria och Stefan Rolf från dansbandet Titanix, där både personal och boende fick njuta av sång och musik och även stämma upp i allsång och dans. Efter underhållningen blev det tårtkalas, med prinsesstårta och kaffe från Café ditåt, vars personal hjälpt till både med förberedelser och under själva firandet.

– Under pandemin har vi inte kunnat ha underhållning på det här sättet och det märktes att det var efterlängtat, säger Wasagårdens ena enhetschef Lena Tegler.

Återinvigning av Stora salen

Firandet blev även en återinvigning av Stora salen som under pandemin gapat tom och som, i väntan på att få fyllas med gäster igen, fått sig en uppfräschning.

För att undvika för mycket trängsel delades upp firandet i två lyckade sittningar, som många tyckte blev ett trevligt avbrott i vardagen.

– Ja, jag tror verkligen att eventet uppskattades av både boende och personal. Stort tack till alla medarbetare som också stämde upp till sång och till och med dans, ni bjöd verkligen på er själva, säger enhetschef Jessica Lindh.