Lotta Gemfors. Chef för ANE, Arbetsmarknadsenheten, i Vadstena kommun. Foto: Björn Andersson

Lotta Gemfors. Chef för AME, Arbetsmarknadsenheten, i Vadstena kommun. Foto: Björn Andersson

Lotta Gemfors är ny enhetschef på kultur- och bildningsförvaltningen

Lotta Gemfors tillträdde tjänsten som enhetschef för Arbetsmarknads-, Gymnasie-, Vux-, och Fritidsenheterna här i Vadstena kommun den 1:a maj. Hon är utbildad grundskollärare, rektor och skolchef, och har i sin yrkesbana varit lärare, biträdande rektor, rektor, skolområdeschef och förvaltningschef. Närmast kommer Lotta från Ödeshögs kommun där hon i drygt fem år jobbat som förvaltningschef.

– Jag ser fram mot nya utmaningar och jag hoppas kunna bidra på många sätt då jag har erfarenhet från alla olika områden jag ska in i. Vadstena ger ett trevligt intryck, både som stad och som arbetsgivare, säger Lotta.

Att ha jobbat med bildning och utbildning i olika former kommer Lotta Gemfors att ha nytta av i sitt kommande uppdrag, där både arbetsmarknads- och integrationsfrågor ingår.

– Jag drivs av att lära nytt och att dela med mig av kunskap och erfarenhet för att göra det bästa för Vadstenas invånare, säger Lotta.