Lyckad familjefest när LSS-enheten bjöd in till Hamnparken

Glädje, inkludering, show och sol är några av de ord som beskriver den familjedag som LSS-enheten anordnare i hamnparken i lördags.

Dagen startade med att Värsta Bästa Kören öste loss ordentligt på scen följt av tal från socialnämndens ordförande Jenny Bytander och socialchefen Caroline Strand.

Bergstrand Boys spelade innan scenen intogs av Vadstenas egna stjärnor: Oskar, Simon, Stina, Ted Gärdestad (Sami) och Samuel. De bjöd på en riktig show.

Därefter körde Korpen lite pausgympa från scen till härliga låtar.

Samtidigt som allt detta pågick olika aktiviteter runt om i hamnparken.
Det fanns hoppborg, tuff-tuff-tåg, ansiktsmålning, mini-zoo och popcorn till alla barn.
Kommunens egen dagliga sysselsättning Mårten som i vanliga fall driver kommunhusets café såg till att alla som var hungriga eller fikasugan fick något gott i magen.

Målet med dagen var att skapa en inkluderande dag där ALLA fick och kunde vara med och det blev verkligen en riktig fest för alla som var där. Förhoppningsvis gick många därifrån med, förutom ett leende på läpparna, lite mer information om vad LSS innebär och hur viktigt det är att alla får vara inkluderade i samhället.

– Stort tack till alla som hjälpte oss att göra denna dag möjlig och stort tack till alla som kom och bidrog till att dagen blev så lyckad, tillsammans skapar vi ett mer inkluderande samhälle! säger Christian Wallin Andersson, enhetschef på LSS-enheten.