Sommarjobb: Kom och jobba hos socialförvaltningen i sommar!

Nu söker Vadstena kommun nya medarbetare både som kan börja jobba nu men framförallt till sommaren 2022. Våra omsorgstagare behöver stöd och stöttning dygnet runt även när vår personal har semester. Det betyder att vi behöver vikarier när det blir sommar, men även under övriga delen av året. Då socialförvaltningen har ansvar för många olika verksamheter finns det många olika ställen med behov av vikarier, t.ex. hemtjänsten, personlig assistans, gruppbostad och våra två äldreboende Wasagården och Vätterngården. Vårt mål är att alla som vi hjälper på olika sätt ska ha det så bra som möjligt, och de ska verkligen se fram emot ännu en dag i sitt liv.

Vem är det vi behöver?

Nu söker vi dig som är en ansvarsfull och härlig person som är 17 år eller äldre. Vi tänker att du är en positiv person som vågar bjuda på dig själv, tar ansvar och är sugen på att lära dig nya saker.

Vad gör vi?

Det som till exempel kan ingå i dina arbetsuppgifter är omvårdnad i olika former, tex lite hjälp med av- och påklädning, bädda sängar, förbereda måltider.

När behöver vi dig?

Vi behöver dig främst under sommarveckorna 25-32 och arbetstiderna kan variera mellan 07.00 och 21.00 veckans alla dagar. Är du över 18 år kan du även erbjudas nattarbete.

Så vad tjänar du hos oss då?

Som outbildad tjänar du 142 kr/timma och som utbildad 154 kr/timma. Är du under 18 år blir summorna något lägre.

Så söker du jobbet
Obs! Ansökningstiden har tagit slut

Söker gör du genom att gå in på vår sommarjobbsannons här.  Skriv gärna om du vill jobba i någon specifikt verksamhet. Vill du veta mer om jobbet eller har frågor, kontakta Bemanningsenheten. Det går också bra att söka till de olika lediga tjänsterna i listan nedan. Klicka på respektive annons för att läsa mer och för att ansöka.

Covidbevis

Självklart ska DU ha minst två doser vaccin mot Covid-19 och kunna visa Covidbevis då vi måste skydda våra sköra i samhället. Sök gärna redan idag – hoppas vi ses!


Lediga jobb i Vadstena kommun

 • Förskollärare till Gullvivan

  Som förskollärare på Gullvivan arbetar du i arbetslag tillsammans med andra förskollärare och barnskötare. Tillsammans med ditt arbetslag planerar du, genomför, dokumenterar och utvärderar arbetet utifrån styrdokumentens intentioner. Barnens lust till lärande, utveckling och trygghet står i fokus, och det pedagogiska arbetet utgår från ett projekterande arbetssätt där barnens processer […]

 • Fritidsledare till Fritidscentrum

  Vi söker en fritidsledare som vill driva verksamheten framåt och tillsammans med våra besökare skapa förutsättningar till en meningsfull fritid. Din uppgift som fritidsledare är att inspirera, uppmuntra och stödja ungdomars lust och vilja att göra sin fritid till något värdefullt, roligt och utvecklande. I samarbete med övriga medarbetare i […]

 • Danslärare till Kulturskolan i Vadstena

  Kulturskolan söker nu en erfaren danspedagog för ett vikariat. På Kulturskolan får man möjlighet att uppleva dansglädje i en kreativ miljö som vi skapar tillsammans. Hos oss får eleverna välja mellan barndans, dansmix, modern jazz och jazzdans med inslag av streetdance. Du kommer ansvara för de olika dansgrupperna som Kulturskolan […]

 • Personal till hemtjänsten i Vadstena kommun

  Arbetet inom hemtjänsten betyder att du utför de insatser våra brukare beviljats i deras egna hem. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden där närvaro är viktigt, vi ser och lyssnar på människor vi möter. Omvårdnaden inom hemtjänsten utgår ifrån brukarnas önskemål och behov och vi arbetar med kontaktmannaskap. Vi jobbar […]