Sommarjobb: Kom och jobba hos socialförvaltningen i sommar!

Nu söker Vadstena kommun nya medarbetare både som kan börja jobba nu men framförallt till sommaren 2022. Våra omsorgstagare behöver stöd och stöttning dygnet runt även när vår personal har semester. Det betyder att vi behöver vikarier när det blir sommar, men även under övriga delen av året. Då socialförvaltningen har ansvar för många olika verksamheter finns det många olika ställen med behov av vikarier, t.ex. hemtjänsten, personlig assistans, gruppbostad och våra två äldreboende Wasagården och Vätterngården. Vårt mål är att alla som vi hjälper på olika sätt ska ha det så bra som möjligt, och de ska verkligen se fram emot ännu en dag i sitt liv.

Vem är det vi behöver?

Nu söker vi dig som är en ansvarsfull och härlig person som är 17 år eller äldre. Vi tänker att du är en positiv person som vågar bjuda på dig själv, tar ansvar och är sugen på att lära dig nya saker.

Vad gör vi?

Det som till exempel kan ingå i dina arbetsuppgifter är omvårdnad i olika former, tex lite hjälp med av- och påklädning, bädda sängar, förbereda måltider.

När behöver vi dig?

Vi behöver dig främst under sommarveckorna 25-32 och arbetstiderna kan variera mellan 07.00 och 21.00 veckans alla dagar. Är du över 18 år kan du även erbjudas nattarbete.

Så vad tjänar du hos oss då?

Som outbildad tjänar du 142 kr/timma och som utbildad 154 kr/timma. Är du under 18 år blir summorna något lägre.

Så söker du jobbet
Obs! Ansökningstiden har tagit slut

Söker gör du genom att gå in på vår sommarjobbsannons här.  Skriv gärna om du vill jobba i någon specifikt verksamhet. Vill du veta mer om jobbet eller har frågor, kontakta Bemanningsenheten. Det går också bra att söka till de olika lediga tjänsterna i listan nedan. Klicka på respektive annons för att läsa mer och för att ansöka.

Covidbevis

Självklart ska DU ha minst två doser vaccin mot Covid-19 och kunna visa Covidbevis då vi måste skydda våra sköra i samhället. Sök gärna redan idag – hoppas vi ses!


Lediga jobb i Vadstena kommun

 • Enhetschef Vätterngården – En meningsfull roll för den erfarne ledaren

  • Ansvara för budget, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling • Driva digitaliseringsprojekt och engagera medarbetare i utvecklingen • Samarbeta med andra enhetschefer och delta i förvaltningens utvecklingsarbete • Skapa en positiv och motiverande arbetsmiljö • Kommunicera effektivt med medarbetare, brukare och anhöriga • Stödja och coacha dina medarbetare • Ta obekväma […]

 • Sommar 2024 - Jobb inom vård och omsorg

  I arbetet kommer du möta och hjälpa människor. Vi arbetar alltid för att ge en så god vård och omsorg som möjligt och lägger stort fokus på varje individs rätt till självbestämmande, trygghet, gott bemötande, respekt för privatliv och personlig integritet.

 • Kock till Kostenheten i Vadstena kommun

  Kostenheten söker nu en engagerad och driven medarbetare som vill vara med att driva och utveckla våra kök/ skolrestauranger till något varje gäst ska längta till. Arbetet i köket kommer att ske i nära samarbete med kökets andra kockar och måltidsbiträden. Arbetsplatsen är i första hand på Culinar men även […]

 • Miljö- och hälsoskyddsinspektör till Vadstena kommun

  Som miljö- och hälsoskyddsinspektör har du många kontakter med medborgare och näringsliv i Vadstena kommun, vilket gör att bemötandet är en viktig fråga. Tillsynsarbetet planerar du självständigt samt genomför kontroller och tillsynsbesök. Du skriver fram delegationsbeslut och upprättar beslutsunderlag till samhällsbyggnadsnämnden och jävsnämnden samt ger information, vägledning och rådgivning till […]

 • Enhetschef Hemsjukvården

  Som enhetschef ansvarar du för personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling utifrån kommunens framtagna policy och riktlinjer. Tillsammans med verksamhetschef ansvarar du för att genomföra de förändringar som krävs för att möta framtidens kommunala primärvård, där personcentrerad och nära vård är centrala mål. Tjänsten innebär hantering av så väl strategiska som operativa […]