Vadstena slott nostalgiafton bilar himmel röd blå

Trafik och gator

Gator och vägar är i Vadstena kommun ett omfattande verksamhetsområde. Vadstena centrum med sin gamla stadskärna, gamla och nya villaområden och stor landsbygd.

Bilister som besöker centrum är givetvis beroende av tillgången på parkeringsplatser. Alla vill ställa bilen så att gångavstånden blir korta.
Under vissa tider så kan det ibland vara svårt att hitta ledig plats mitt i centrum, men vid Rödtornet eller vid Hamnparken är tillgången på parkeringsplatser oftast god.
Var du än står så är det aldrig långt i Vadstena.

Under "Trafik och resor" kan du ta del av information om bland annat gatuunderhåll, torghandel, gångbanerenhållning, parkeringstillstånd för funktionshindrade, parkeringsregler och länk med karta över större P-platser i Vadstena.

Cykla i Vadstena kommun

Runt om i Vadstena kommun har vi en underbar fin natur, då kan det vara trevligt att ta en tur med cykeln en solig dag. Våra cykelstråk hittar du under vår webkarta på startsidan eller så kan du klicka här så länkas du till sidan.

Även i innerstaden finns goda möjligheter att ta sig runt såväl på cykel som till fots. Här finner du en karta som visar gång- och cyeklvägar i Vadstena tätort.

KONTAKT

Vadstena kommun
Telefon: 0143-150 00
Besöksadress:
Klosterledsgatan 35

Postadress:
592 80 Vadstena

Skicka e-post

Öppettider kommunhuset
Måndag-torsdag 8-16
Fredag 8-15

Gul pil Övriga kontaktuppgifter
Gul pilLämna synpunkt
Gul pilVanliga frågor