Dags för Vadstenamässan!

Vadstenamässan har sedan flera år tillbaka blivit en given mötesplats för Vadstenabor, näringslivet och besökare. Nu är det dags igen. På fredag slår mässan upp sina portar på Slottet.

Ett besök på mässan är ett sätt att upptäcka vad Vadstena erbjuder; ett sätt att möta det lokala näringslivet och få insyn i kommunens projekt och verksamheter.

Vadstena växer och i kommunens monter på mässan i år har vi den här gången lite extra fokus på dig som är nyinflyttad eller ska flytta hit. Så kom förbi (monter B1) och säg hej!

I vår monter kan du också prata med tjänstepersoner från kommunens olika förvaltningar och från våra bolag Vadstena Fastighets AB och Vadstena Turism & Näringsliv AB. Du kan ställa frågor och få en inblick i pågående byggprojekt, planer och event och få reda på vad vi gör för att Vadstena ska vara en växande och attraktiv kommun. Passa också på att besöka vår andra monter där kommunpolisen och representanter från trygghetsrådet finns. De berättar gärna hur vi arbetar för att du ska känna dig trygg och säker i kommunen och hur du kan öka din hemberedskap för en plötsligt oväntad händelse.

Vadstenamässan äger rum på Vadstena slott, i västra vallen och på borggården den 10-11 maj. 

Öppettider:

Fredag 10 maj: 10.00 – 17.00

Lördag 11 maj: 10.00 – 15.00

Fri entré. Välkommen!