Årets Innovatör-en nyskapande utmärkelse

Publicerad 2019-09-23

Nu instiftas en ny utmärkelse som syftar till att lyfta fram innovation och nytänkande i Vadstena.  Priset delas ut av Vadstena kommuns bolag Vadstena Turism & Näringsliv AB. 

Utmärkelsen Årets Innovatör ska delas ut till en person, ett team, en organisation eller ett företag hemmahörande i Vadstena kommun som har tagit en idé vidare till nytta för marknaden genom att vara kreativ, nytänkande, modig, engagerad och som visat god entreprenörsanda. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram innovation och nytänkande och är också ett sätt att lyfta fram platsen Vadstena – en kreativ historia. 

-Vi vill visa att Vadstena är en grogrund för innovation och nyskapande genom att hylla de individer och organisationer som bidragit lite extra till just detta, säger Dessie Forsén, styrelseordförande i Vadstena Turism och Näringsliv AB,  tillika ordförande i juryn som ska utse vinnaren.

Årets Innovatör utses av Vadstena Turism & Näringslivs jury och priset delas ut under East Sweden Innovation Week den 4-11 november.


Nominera någon till Årets Innovatör

En person, ett team, ett företag eller en organisation eller förening som tagit ett koncept från idé till tillämpning, en ny tjänst eller produkt som har bidragit till att lösa samhällsutmaningar kan nomineras. Vem som helst kan nominera en person, sig själv eller annan.

Nomineringen gäller för insatser som gjorts under de senaste två åren. Känner du någon som du tycker förtjänar att bli Årets Innovatör ?

 

Till nomineringsformuläret